Резултати от третиране целулита

Клиничните изследвания сочат, че пациентите подложили се на модерните технологии за борба с целулита постигат забележителни резултати само след първите 5 процедури. Те от своя страна стават явни и трайни след сигурни 12 сеанса.

Какво могат да очакват пациентите подложили се на антицелулитна терапия с медицински технологични средства:

Намаляване на обиколката след 5-та процедура.

Редуциране на целулита след 8-12 процедура.

Подобрения в резултатите и текстурата на кожата веднага при първата процедура.

Стягане на кожата.

Понякога се забелязват и подобрения в стриите, т.т. намаляването им.

Възвръщаемостта от медицинските открития в борба с целулита се явява като избавление в глобален мащаб на пазара за технологични медицински открития. Тя е едно от водещите и най-бързи решения за справяне с проблемните зони и показва за кратко време видими резултати и бързо възстановяване на естетичния вид.

Изследванията показват още, че 17,6% на година се увеличават стойностите на терапии за моделиране на телата, от 14,4 млн. процедури над 32,5 млн. само в рамките на 5 години.

Преди пристъпване къп подобен род процедури за отстраняване на целулита специалистите са единодушни, че предстоят поредица от изследвания, личностно изчисление на разходите и тяхната възвръщаемост (защото процедурата си иска стабилна инвестиция).

Като цяло съвременният и модерен човек държи на външността и се нуждае от самочувствие, а подобен тип технологични открития в козметика и медицина дават надеждност, алтернатива и по-добро ниво за качество на живот. Всичко онова, от което реални има нужда всеки. В такъв случай решението и избора за по-нататъшни действия остава единствено в ръцете на клиента/пациента.