Съвременни технологии за справяне с целулита

Целулитът е сред трудно лечимите проблеми, който засяга 85-98% от жените. Докато балансираната диета и редовните упражнения допринасят за забавяне на появата му, след натрупване на мастни депа целулита крие голяма опасност никога да не изчезне. Решението се крие в технологичните средства на модерната медицина, която благодарение на непрестанно развитие достига до всякакви алтернативни и по-лесно справяне с трайният проблем. Това дава шанс на много хора да върнат самочувствието си и да се радват на живота.

Вече години наред и на българският пазар се прилагат успешно най-модерни технологии за справяне с проблемната портокалова кожа, за трайно отстраняване на целулита и стягане на кожата в засегнатите участъци.

На българският пазар навлязоха вече почти десетилетие новите открития в областта на козметика и медицина, които се борят с естетичните дефекти и успешно разработените технологии, лазери достигат своят върхов предел. Те надминават очакванията, а революцията в медицината, комбинирана с биополярна радиочестота и светлина на лазера, инфрачервен порт позволява терапията да е податлива на влиянията.

В модерните и съвременни научни технологии за борба с козметичните дефекти много от самите пациенти споделят положителните емоции по време на сеансите. От проведени анкети става ясно и, че голяма част от пациентите подложили се на подобен род процедури изпитват лека топлина, дълбоко масажиране в тъканите и облекчение на засегнатите от целулита участъци.

Какво включват съвременните технологии за борба с целулита:

Модерните технологии на медицината поместват в себе си преимущества от няколко устройства, а те са:

Биополярна радиочестота и инфрачервена светлина – те се борят с целулита доставяйки ефективна хипертермия на кожата и тънката зона подкожни образувания. Действието им е на принципа разширяване на кръвоносния съд и увеличаване на метаболизмените процеси в клетките.

Вакуум – той се справя с кръвообращението в засегнатия участък и доставя тъканта в източника на действие.

Ролки за механичен масаж – тяхната роля е да стимулират лимфния дренаж и натрупаните мастни течности.